بهترین شیرینی فروشی های تهران عاشقان شیرینی بخوانند سپنجا

بهترین شیرینی فروشی های تهران عاشقان شیرینی بخوانند سپنجا

انتخاب کسی که بهترین کوک‌سیستر را درست می‌کند، عملا غیرممکن است؛ اما یک چیز حتمی است و آن اینکه باید این پیراشکی بافته‌شده آغشته به شهد مجله آنلاین شیرینی تا را امتحان کنید. این شیرینی طعمی عالی داشته و با آرد سمولینا تهیه می شود. کره آب شده ای که روی لایه های خمیر فیلو ریخته می شود، طعمی سحرانگیز به شوبیت بخشیده و پودینگ شیر و مغز گردو در میان برش های آن، عالی به نظر می رسد. تزئین نهایی این شیرینی نیز شهد شیرین و پسته خلال یا خرد شده است که باعث می شود هرگز طعم آن را فراموش نکنید.

  • برای خوردن یک طعم بی‌نظیر و گذراندن یک عصر به یادماندنی همراه با عزیزانتان، شیرینی فروشی ناتلی را انتخاب کنید.
  • برای تهیه قطاب خانگی حتما باید روغن را یا همزن زده تا پوک و سبک شود سپس یک پیمانه شیر را به روغن سبک اضافه کرده و هم می زنیم.
  • شـما میتوانید درصورت تمایل مقداری پودر قند روی ان‌ها الک کرده ودر ظرف مخصوص سرو بچینید و یک پذیرایی عالی با شیرینی‌هاي‌ خانگی دست‌پخت خودتان داشته باشید.
  • در دوران سلسله هان بود که استفاده از سنگ آسیاب بیشتر شد و متعاقبا تهیه خمیر با آرد آسیاب‌شده رواج یافت.
  • میل نمودن قهوه اصیل ترکی درکنار کیک های کولیچ و شکلاتی میتواند از دیگر دلایل خاص بودن این کافه دانست.

برای تهیه این کلوچه ترد به یک کاتر مخصوص بیسکویت نیاز است که روی آن طرح می‌اندازد. دستورهای مختلفی برای تهیه تارت کوئه وجود دارد که هر خانواده سبک خاص خود را انتخاب می‌کند. یکی از این شیرینی‌ها را به عشق خود هدیه دهید و برای او آرزوی سعادت و موفقیت کنید. هیچ‌یک از جشن‌های سنگاپور بدون وجود یک سینی «تارت کوئه» یا همان تارت آناناس تکمیل نمی‌شود. این شیرینی در نتیجه مازاد آناناس در مالزی و سنگاپور و تاثیر فرهنگ پراناکان‌ شکل گرفت.

بهترین شیرینی فروشی شرق تهران

روغن جامد را کمی با همزن دستی بزنید تا باز شود و بعد آردها را یکی یکی اضافه کنید و حدود ده دقیقه بـه همزدن ادامه دهید تا مایه کرم رنگ و چسبنده‌اي حاصل شود. در صورتی کـه بخواهید این شیرینی را برای نوروز تهیه کنید باید مقادیر با نسبت بـه نیازتان با همین تناسب افزایش دهید. حالا آرد برنج را خوب الک کنید و ان را کم‌کم بـه مخلوط اضافه کنید. اگر در حین کار مواد رویه سرد شد و کار با ان سخت گردید، کمی بر روی بخار آب قرار دهید تا گرم شده و کار با ان آسان تر گردد. خمیر را در مقادیر کم از یخچال خارج نمایید و سریع کاتر بزنید زیرا خمیر زمانی کـه گرم می شود کار کردن با ان سخت می شود. در صورتی کـه خمیر گرم شد مجددا در یخچال بگذارید تا خنک شود.

شیرینی فروشی شهرام گرگان

ماده اصلی شیرینی نخودچی کـه بـه شیرینی عید نیز شهرت دارد، آرد نخودچی اسـت و برای تهیه ان باید از بهترین و باکیفیت‌ترین نوع آرد نخودچی کـه بسیار نرم و مرغوب اسـت استفاده شود. در بالا راجع به باقلوای ترکی گفتیم، اما شما در شیرینی فروشی های ترکیه، می توانید انواع دیگری از باقلواها را نیز تهیه کنید که یکی از پرطرفدارترین آن ها، سوتلو نوریه است. این باقلوا تقریبا مشابه باقلواهای ترکیه ای که در بالا به آن ها اشاره کردیم بوده و تنها شربتی که برای تهیه آن به کار می رود، متفاوت است. در واقع برای تهیه شربت باقلوای سوتلو نوریه، به جای آب، از شیر استفاده شده و این باعث می شود که رنگ و لعاب باقلوا نیز شیری رنگ به نظر برسد. البته طعم آن نیز با داشتن شربت شیری، ملایم تر احساس می شود.

مواد رومال را مخلوط کرده و با برس روی شیرینی‌ها بمالید. برای تهیه این شیرینی ابتدا باید تخم مرغ رابا چنگال هم بزنید تا از لختگی دربیاید. پودر قند و عسل را بـه تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت حاصل شود. این قنادی قدمتی حدود 90 ساله دارد که توسط یک فرد اوکراینی تاسیس شده است. عاملی که شکلات و شیرینی سرای مینیون را منحصر به فرد می کند، ثبت نمودن این قنادی در میراث ملی ایران می باشد که در سال 1399 این ویژگی رخ داد.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها: