کافه رنو درهای خود را در شانزه لیزه باز می کند


نشانی نمادین برند الماس، آتلیه رنو واقع در شانزه لیزه، با افتتاح کافه رنو به کارگردانی سرآشپز برجسته فرانسوا گاگنیر، ماجراجویی تازه‌ای را ارائه می‌دهد.

ویترین برند خودرو، پرچمدار رنو دانش فرانسوی این گروه را برای 100 سال به نمایش می گذارد، و افتتاح کافه نیز همین جاه طلبی را دارد: فرهنگ و غذای فرانسه را به عابران و گردشگران زیادی که در زیباترین خیابان جهان قدم می زنند، ترویج دهید. کافه رنو که در خیابان شانزلیزه 53 واقع شده است، از 7 جولای باز است. 10 صبح تا 9 شب از یکشنبه تا پنجشنبه و از 10 صبح تا 11 شب در روزهای جمعه و شنبه، و یک تجربه ساده و سالم را مطابق با روندهای آشپزی فعلی ارائه می دهد.

یک آدرس جدید پاریسی ضروری

François Gagnaire در این مفهوم جدید کافه، یک میان وعده شیک و جاودانه ارائه می دهد که با برجسته کردن محصولات محلی و حفظ اصالت و اصالت غذاهای خود، به تروآر فرانسوی احترام می گذارد.

مشتریان می توانند مجموعه ای از ساندویچ های برشته شده را کشف کنند (سنتی: ژامبون پخته شده پرادل، بشامل، کنته، اثر دریا: قزل آلای دودی، خیار، لیموترش، سنت موره، کونته…)کاسه های بر پایه غلات و عدس سبز از Puy همراه با طیف وسیعی از سبزیجات تازه روز، بشقاب های گوشت سرد و پنیر و غذاهای شیرین (کیک لحظه ای، کوکی خانگی، براونی…). مجموعه ای از نوشیدنی های گرم، آب میوه ها و کوکتل های غیر معمول نیز ارائه می شود.

بسیاری از تولیدکنندگان داخلی سرآشپز را همراهی خواهند کرد François Gagnaire در ماجراجویی آشپزی خود. سوفی لاچارلوت باغ های نقره، استفان پروت از Maison Perrotte، مارتین چاوش و ژرمی رونل از La Fabrique Givrée، سوفی رول انتخاب شراب درهم، ویکتور دلپیر از آشپزی Des Beverages® کوکتل و دیمین دوکسن مس Boissons Maison محصولاتی را ارائه می دهد که برای تهیه ظروف و نوشیدنی های ارائه شده در منو استفاده می شود.

ارزش های مشترک مشترک با گروه رنو اساس این همکاری است: ترویج ترور فرانسوی. ارائه یک تجربه آشپزی در زیباترین خیابان جهان این فرصت را فراهم می کند تا مخاطبان گسترده ای را با میراث آشپزی فرانسه آشنا کنید. من به کافه رنو به عنوان مکانی برای کشف و برخورد و همچنین غافلگیری فکر می کردم. »، اعلام کرد فرانسوا گاگنیر.

FRANÇOIS GAGNAIRE – برنامه سفر یک سرآشپز ستاره دار

فرانسوا گاگنیر که در سال 1967 در Haute-Loire متولد شد، همیشه می دانست که آشپز خواهد شد. فرانسوا پس از شاگردی در مدرسه هتل سنت چلی-داپچر در لوزر، نزد آلن چپل، پیر گاگنیر، یا حتی گای لاسائوزی و فیلیپ شاونت، آموزش دید، قبل از اینکه با همسرش ایزابل، اولین رستوران لذیذ خود را افتتاح کند. در هتل دو پارک ****.

در این مکان مرتفع غذا، با منظره ای پانوراما از تپه های Puy-en-Velay، سرآشپز در سال 2006 موفق به دریافت یک ستاره در راهنمای میشلین شد و در سال 2009 عنوان Chevalier de la Médaille de l’Ordre National of را دریافت کرد. شایستگی

پس از چهارده سال، فرانسوا گاگنیر شجاعت و وحشت خود را زیر بغل گرفت و به ماجراجویی جدیدی با ابعاد بزرگتر رفت: پاریس.

فرانسوا پس از مدتی در Hôtel du Collectionneur به عنوان سرآشپز اجرایی، در خیابان du Cherche Midi مستقر شد و رستوران خود، Anicia را در پایان نوامبر 2015 افتتاح کرد.



منبع